22610 20975
Δαιδάλου 11, Λιβαδειά 32131
info@eratott.gr

Θεσσαλονίκη – 4 μέρες

Αναχώρηση 26/4
από 255€ / ανά άτομο

1η ΗΜΕΡΑ Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Βεργίνα (ξενάγηση) - Θεσσαλονίκη

Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις. Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό στη Βεργίνα και το νέο Μουσείο, κάτω από το μεγάλο Τύμβο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Lazart Hotel 5*. Το βράδυ μεταφορά στην εκκλησία για την περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

2η ΗΜΕΡΑ Μ. Σάββατο: Οχυρό Ρούπελ - Λίμνη Κερκίνη

Πρωινό και επίσκεψη στην ιστορική γραμμή Οχυρών Μεταξά-Ιστίμπεη, ακολουθώντας τη διαδρομή προς Προμαχώνα-Ρούπελ. Θα ξεναγηθούμε στο Στρατιωτικό Μουσείο και σε τμήματα του μεγαλύτερου συγκροτήματος οχυρών κατά μήκος των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων. Συνεχίζουμε για τη Λίμνη Κερκίνη, έναν από τους πιο σημαντικούς υδροβιότοπους της Ευρώπης. Δυνατότητα γύρου της λίμνης με βάρκες (προαιρετικά). Ενημέρωση και χρόνος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ανάσταση – Αναστάσιμο δείπνο!

3η ΗΜΕΡΑ Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα με οβελία. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε στην πόλη για βόλτα στην παραλιακή και καφεδάκι στα Λαδάδικα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο

4η ΗΜΕΡΑ Δευτέρα Πάσχα: Λουτρά Πόζαρ - Έδεσσα - Άγιος Αθανάσιος

Πρωινό και εξόρμηση για τα ξακουστά Λουτρά Πόζαρ, στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν. Πέντε ιαματικές πηγές αναβλύζουν κατά μήκος του Θερμοπόταμου, ο οποίος συνεχίζει τη ροή του στη λεκάνη της Αλμωπίας. Θα έχουμε την ευκαιρία για ευεργετικό λουτρό, αλλά και για καφέ δίπλα στις πηγές. Μετάβαση στην Έδεσσα, όπου θα θαυμάσουμε το μεγάλο Καταρράκτη Κάρανο. Επόμενος σταθμός μας είναι ο παραδοσιακός οικισμός Άγιος Αθανάσιος. Βόλτα και γεύμα στα ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

5η ΗΜΕΡΑ Τρίτη: Θεσσαλονίκη (με ξεναγό) - Αθήνα

Πρωινό και ξενάγηση στην πόλη από διπλωματούχο ξεναγό: Λευκός Πύργος, Παραλιακή, Άγιος Δημήτριος, Πάνω Πόλη, Ρωμαϊκά Τείχη, Επταπύργιο. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Περιλαμβάνονται

 • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
 • Διαμονή στο Lazart Hotel 5* στη Θεσσαλονίκη
 • Ημιδιατροφή
 • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα
 • Λαμπάδα για την Ανάσταση
 • Ξεναγήσεις από διπλωματούχο ξεναγό στη Βεργίνα και στη Θεσσαλονίκη
 • Αρχηγός/συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
 • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
 • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
 • Ο φόρος διαμονής

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

€ 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
€ 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
€ 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
€ 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων.
Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως