22610 20975
Δαιδάλου 11, Λιβαδειά 32131
info@eratott.gr
Image Alt

Ιταλία

Ιταλία

Aδιαμφισβήτητα, ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς της Ευρώπης. Η Ιταλία γοητεύει τους ταξιδιώτες για την μεσογειακή ιταλική κουζίνα, την απίθανη αρχιτεκτονική, την διαφορετικότητα των τοπίων και για την απαράμιλλη Τέχνη της. Στην πράξη είναι τόσα όλα αυτά που μπορεί κάποιος να δει και να απολαύσει στην χώρα αυτή, που σε κάνουν να θέλεις να την επισκεφτείς περισσότερες από μία φορά. Ορισμένοι από τους πιο κορυφαίους σταθμούς για επίσκεψη στην Ιταλία είναι η Ρώμη, η Φλωρεντία και η Βενετία.

Ρώμη

Η αιώνια πόλη, η καρδιά του Δυτικού Πολιτισμού για περισσότερο από 250 χρόνια. Μία φορά ποτέ δεν είναι αρκετή για ανακαλύψει κανείς τους ανεκτίμητους θησαυρούς της συγκεκριμένης πόλης.
Βατικανό, Κολοσσαίο, Fontana di Trevi αρχίζουν ως μία απλή περιήγηση για τον ταξιδιώτη και καταλήγουν ως μία συναρπαστική εμπειρία γεμάτη από συναισθήματα θαυμασμού, έκπληξης και υπεροχής. Η εξερεύνηση των υπογείων αρχαιολογικών θαυμάτων, οι περιπλανήσεις στις γειτονιές της περιοχής Trastevere, η ιταλική pizza, το gelato και φυσικά ο μοναδικός ιταλικός espresso είναι οι χαρακτηριστικές γεύσεις που απολαμβάνει κανείς σε αυτήν την μοναδική χώρα.