22610 20975
Δαιδάλου 11, Λιβαδειά 32131
info@eratott.gr
Image Alt

Γαλλία

Γαλλία

Ένας προορισμός τον οποίο, όσες φορές και να τον επισκεφτεί κανείς, ποτέ δεν θα είναι αρκετές, για να εξαντλήσει τα πλούσια αποθέματα της γοητείας του.

Από τα φυσικά τοπία μέχρι τις ανάγλυφες ακτές της Βρετάνης και τους ασβετολιθωμένους λόφους της Προβηγκίας, μέχρι τα φαράγγια των Πυρηναίων Όρων και τους κόλπους που μοιάζουν σαν μισοφέγγαρα της Κορσικής και τις δασικές κοιλάδες της Δορδόνης, μέχρι τις παγωμένες κορυφές των Άλπεων.

Παρίσι

Μία από τις σύγχρονες πόλεις το Παρίσι, γνωστή και ως ᾽᾽η Πόλη του Φωτός ᾽᾽ είναι ένας μαγικός και ακαταμάχητος προορισμός για εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Σχεδιάστηκε, ρυμοτομήθηκε και χτίστηκε μετά την Γαλλική Επανάσταση αγνοώντας κάθε τι που προϋπήρχε. Μόνο αν κάποιος το ζήσει από κοντά, μπορεί να νιώσει την αύρα του. Ένας ευτυχισμένος ζωγράφος, μποέμ πλατείες και φινετσάτα γαλλικά εστιατόρια αποτελούν εικόνες που συναντάς στις γειτονιές του Παρισιού.

Ο Πύργος του Άιφελ, το Μουσείο του Λούβρου, η Παναγία των Παρισίων και η Αψίδα του Θριάμβου είναι μερικοί από τους πιο σημαντικούς σταθμούς για την Παριζιάνικη βόλτα, όπου ο ταξιδιώτης μπορεί να θαυμάσει την την εμβληματική αρχιτεκτονική της πόλης και τους καλλιτεχνικούς θησαυρούς Ρενάρ, Ροντέν, Πικάσο, Μονέ, Νταλί και Βαν Γκονγκ, τα έργα των οποίων επηρέασαν την Τέχνη και πολλά καλλιτεχνικά ρεύματα.