22610 20975
Δαιδάλου 11, Λιβαδειά 32131
info@eratott.gr
Image Alt

Αγγλία

Αγγλία

Καλώς ορίσατε στην Αγγλία, σε αυτήν την καταπράσινη και ευχάριστη γη. Σε αυτό το κυρίαρχο νησί με την πολυτάραχη αυτοκρατορία, πρωτοπόρα στην κοινοβουλευτική δημοκρατία: εκκεντρική, απολαυστική και διαρκώς μαγνητική. Αυτή είναι η Αγγλία.

Λονδίνο

Το λογοτεχνικό Λονδίνο υπήρξε τόπος κατοικίας για μερικούς από τους γνωστούς συγγραφείς, οι οποίοι έζησαν ποτέ. Υπήρξε το υπόβαθρο για την δημιουργία ορισμένων από τους αξιομνημόνευτους χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν ποτέ και φωταγώγησε την καλύτερη λογοτεχνία, η οποία γράφτηκε με μελάνι στο χαρτί.

Το Λονδίνο χαρακτηρίζεται ως μία από τις πιο γνωστές πόλεις του κόσμου για την υψηλή συγκέντρωση σε εκθέματα πολιτιστικού χαρακτήρα, από τα Βασιλικά Παλάτια και την Βουλή, τα μουσεία και τις εκκλησίες μέχρι και τον παραποτάμιο τροχό παρατήρησης, που σου κόβει την ανάσα, «το Μάτι του Λονδίνου». Παραγωγός, πηγή έμπνευσης και μουσικής δημιουργίας το Λονδίνο, επηρέασε και ανέδειξε μουσικούς όπως οι: Led Zeppelin,Queen, David Bowie, Pink Floyd, Rolling Stones κ.ά. Μην περιμένετε στιγμή για να επισκεφτείτε το Λονδίνο..London is calling!